Corrie Broeders


Go to content

Korte beschrijving

Behandelingen

Therapeutische massage
w.o. reflexzonemassage

De holistische massagebehandeling brengt lichaam en geest in balans. De aanraking tijdens de massage laat je voelen en maakt bewust van wie je bent. De massage werkt voedend en helend en maakt tevens de begrenzing tussen jezelf en de ander duidelijk.

Cranio-sacraal therapie
Cranio-sacraal therapie werkt met de puls van een vloeistof die via de wervelkolom heen en weer stroomt tussen de hersenen en het heiligbeen (sacrum). Deze vloeistof omvat en beschermt de kwetsbare delen en heeft een eigen ritme anders dan die van hart en ademhaling. De behandeling bestaat eruit dat botstructuren worden aangeraakt met de lichte druk waarmee een dun vlies subtiel over water kan worden bewogen. Dit kan verlichting van klachten geven en verbetering van het algehele welbevinden.

Voetmassage
Je voeten dragen je door je hele leven. Ze zijn letterlijk en figuurlijk de basis van de manier waarop je in het leven staat. Een voetmassage maakt je bewust van het belang van je voeten en van je levenshouding. Deze massage beoogt -al of niet door aanraking van de reflexzones in de voeten- verlichting van klachten te geven. Het resultaat is voor veel mensen dat zij spanning loslaten en zich steviger op de grond voelen staan, ze zijn meer gegrond.


Back to content | Back to main menu